rezervace@hotel.cz
Po - Pá: 8 – 20 hod., So - Ne: 9 – 20 hod

Penzion Rozálie Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 58 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    99%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Josef

jednotlivec, 11.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pěkné místo, šisto, klid.

  • Zima na pokoji, topení topí jen občas a na chvíli.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Michalcová

jednotlivec, 14.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Penzion Rozalie je naprosto úžasný! Pokoj byl velký, čistý, vybavený vkusně a pěkně, postele měkké a pohodlné, jako bonus měl náš pokoj i balkón, poloha na náměstí je strategická. Hned vvedle penzionu se nachází obchod s potravimani a prodejna ovoce a zeleniny. V okolí je také mnoho restaurací a nedaleko nákupní centrum. Paní majitelka je sympatická a milá. Rozhodně doporučuji a při příští návštěvě ráda opět využiji :)

  • Opravdu jsem nenašla absolutně nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

jednotlivec, 9.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • čisto,

  • Vyšší cena

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Žďárská Hana

skupina přátel, 28.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu Rozálie v Náchodě je velmi pěkné a komfortní ubytování. Velmi mile nás překvapila naprostá čistota, estetické a útulné zařízení, dokonalé vybavení kuchyňky i milé přijetí. Všem návštěvníkům Náchoda vřele doporučujeme.

  • Nic záporného jsme neobjevili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marta

skupina přátel, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • zařízení, blízkost centra, fungující wifi

  • nevím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Němečková

skupina přátel, 24.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo podle našich představ ,cena,místo pobytu ,zařízení ,parkování i personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pawel

jednotlivec, 8.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • velké pokoje balkon příjemná obsluha v centru cena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka

dospělý pár, 31.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Nádherné ubytování v centru města, doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Josef Sedláček

jednotlivec, 12.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Ano byl jsem nadmíru spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Martina

jednotlivec, 7.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Krásné čisté pokoje a příjemné prostředí v centru Náchoda.Moc se nám tam líbilo.

  • Nic jsem nenašla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Martina

mladý pár, 16.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Velmi milá majitelka,skvěla komunikace.Čisté a pohodlné pokoje.Moc se nám tam líbilo a příště se tam opět ubytujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Ondřej

jednotlivec, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodina s malými dětmi, 19.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vse super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Joanna

mladý pár, 5.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Bardzo przyjemnie, świetna lokalizacja! Hotel czyściutki, bardzo miła obsługa. Pokoje duże, przestronne urządzone ze smakiem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 4.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Dobra cena, czysto, przyjemnie, na samym "rynku" jesli tak można powiedzieć o tej małej mieścinie, ale standardowo bardzo nieprzyjemna obsługa, tak jakby łaskę robili. Ogólnie polecam, ale obsługa to zwykłe chamstwo. Brak windy.

  • Czysto, przyjemnie, na samym "rynku" jesli tak można powiedzieć o tej małej mieścinie, ale standardowo bardzo nieprzyjemna obsługa, tak jakby łaskę robili. Ogólnie polecam, ale obsługa to zwykłe chamstwo. Brak windy.

Personál
1
Služby
1
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Věra Magurová

jednotlivec, 11.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • krásný a čistý pokoj, příjemný personál, teplo, komfort

  • lokalita uprostřed města je méně dostupná, není v povědomí místních občanů, chvíli jsem to hledala

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 7.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 26.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Němec

jednotlivec, 25.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • V pokoji chladno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Václava Smolíková

skupina přátel, 26.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi ochotný a příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10