rezervace@hotel.cz
Po - Pá: 8 – 20 hod., So - Ne: 9 – 20 hod

Penzion Rozálie Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 58 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    99%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Holger Broziat

skupina přátel, 19.5.2009

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Die Pension war sehr sauber. Das Personal sehr nett und hilfsbereit. Ich kann die Pension uneingeschränkt jedem empfehlen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

dospělý pár, 12.3.2016

Jičín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 26.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václava Smolíková

skupina přátel, 26.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi ochotný a příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pawel

jednotlivec, 8.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • velké pokoje balkon příjemná obsluha v centru cena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Němečková

skupina přátel, 24.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo podle našich představ ,cena,místo pobytu ,zařízení ,parkování i personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marta

skupina přátel, 6.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • zařízení, blízkost centra, fungující wifi

  • nevím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Žďárská Hana

skupina přátel, 28.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu Rozálie v Náchodě je velmi pěkné a komfortní ubytování. Velmi mile nás překvapila naprostá čistota, estetické a útulné zařízení, dokonalé vybavení kuchyňky i milé přijetí. Všem návštěvníkům Náchoda vřele doporučujeme.

  • Nic záporného jsme neobjevili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek Sejkora

jednotlivec, 4.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Asi není úplně vyřešeno parkování vozidla. Měl jsem ale štěstí a parkoval za penzionem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Michalcová

jednotlivec, 14.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Penzion Rozalie je naprosto úžasný! Pokoj byl velký, čistý, vybavený vkusně a pěkně, postele měkké a pohodlné, jako bonus měl náš pokoj i balkón, poloha na náměstí je strategická. Hned vvedle penzionu se nachází obchod s potravimani a prodejna ovoce a zeleniny. V okolí je také mnoho restaurací a nedaleko nákupní centrum. Paní majitelka je sympatická a milá. Rozhodně doporučuji a při příští návštěvě ráda opět využiji :)

  • Opravdu jsem nenašla absolutně nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

dospělý pár, 4.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemné prostředí, ochota recepční, pohodlí. Pro pobyt můžeme jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Jungwirth

mladý pár, 17.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním, službami i personálem jsem byl naprost spokojený. Cena odpovídala kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Gabriš

skupina přátel, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku a moho jen dopuručit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Mikoláš

dospělý pár, 21.8.2011

Česká republika, Praha

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Bernhardtová

dospělý pár, 27.9.2010

Iveta Bernhardtova

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice mile prekvapeni vysokou urovni ubytovani. Nic nebyl pro zdejsi personal problem. Urcite se sem v lete vratime na delsi dobu. Poloha skvela, 5min od vlak. a autobusoveho nadrazi. Na druhe strane namesti skvela restaurace. Obchod s potravinami 3min vzdaleny,otevreno i o vikendu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodina s malými dětmi, 19.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vse super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina Hamplová

mladý pár, 18.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v nejvyšším pořádku, ubytování přímo v centru, velmi milý personál, krásný pokoj za příjemnou cenu. Doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimir Havalec

dospělý pár, 27.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

skupina přátel, 11.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výborně

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

blanka poláková

dospělý pár, 10.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Absolutně perfektní!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10